Nord Metal

Nord Metal Hero

om oss

AS «Nord metal» er et spesialisert selskap for produksjon av armeringsjern og armeringsjern former med mange års erfaring, med vellykket implementering av ulike B2B-sektorprosjekter både i Litauen og i utlandet.

Vår historie begynte med AS «Metalinis» og metallbearbeiding og eksport til utlandet, og etter å ha samlet erfaring og et rikt nettverk av kontakter, kom armatur/armeringsjern og sveising naturlig inn i aktiviteten. Med den raske veksten av selskapet, opptok armeringsjern av forskjellige formater (stang, spole, nett), former og armeringsrammer av eksepsjonell kvalitet hoveddelen av aktiviteten. Kundekretsen utvidet seg, ordrevolumet økte, behovet for utvikling av interne menneskelige ressurser oppsto, så «Metalinis» ble til «Nord metal». Dermed vokste ideen om en familiebedrift over tid til et ambisiøst team av markedsledere, forent ikke bare av et velutviklet operasjonssystem, men aller viktigst – av felles verdier.

Selv om vi har drevet selskap i 10 år, ettersom selskapet har ekspandert, har vi alltid holdt en fast tilnærming til kvaliteten på arbeid og produksjon, og dette har ført til suksess og kundetillit. Den høyeste kvaliteten på råvarer og eksepsjonell presisjon og null feilnøyaktighet i produktene har alltid vært vår prioritet. Vi er overbevist om at selv «usynlige» ting må produseres med upåklagelig presisjon og orden, og det å overholde tidsfrister er en integrert del av denne aktiviteten. Og det spiller ingen rolle om prosjektet er standard eller krever eksepsjonelle sveiseløsninger.

Det er nettopp slike individuelle og utfordrende prosjekter som leder Nord metal-teamet fremover, og armeringssveisetjenesten vi leverer regnes som en av de sterkeste på det litauiske markedet. Det er ikke for ingenting at bedriftens motto har klinget lenge: «vi lager det andre ikke kan lage» og det inntas en dristig holdning om at det rett og slett ikke er noen uoverkommelige oppgaver for oss.

Vår misjon er å levere armeringsjern og rammeverk av eksepsjonell kvalitet i henhold til kundeprosjekter.
Vår visjon er å bli de 3 største markedslederne for armeringsjernsprodukter, å forme deres standarder / å forme holdninger til deres standarder i Litauen og utenlandske markeder.

Vi anser Nord metal-teamet som grunnlaget for suksess og verdi, som består av prosjektledere, teknologer, produksjonsledere, ingeniører og sertifiserte sveisere med mange års yrkeserfaring, slik at du kan stole på oss med selv de mest komplekse prosjektene. Sammen forfølger vi ikke bare selskapets individuelle mål, men også kundenes mål, og vi prøver å oppfylle alle deres forventninger maksimalt.

For å forbedre og optimere operasjonelle prosesser og forbedre kvaliteten på tjenestene vi leverer, får vi erfaring med ulike opplæringer, kvalifikasjonsforbedringskurs, vi deltar aktivt på utenlandske utstillinger, men vi er glade for at det for det meste kommer gjennom kundenes tillit og gjennomførte prosjekter.

Vi er sertifisert av det internasjonale LST EN ISO 17660-1:2006-sertifikatet, derfor betjener vi kunder i B2B-sektoren og leverer armaturer i hele Europa og Skandinavia i henhold til kvalitetsstandarder og tekniske krav i et spesifikt land. Med tilstrekkelig kompetanse tilbyr vi et komplett sett med tjenester – fra utarbeidelse av teknisk dokumentasjon til organisering av logistikken til ferdige produkter.

De fleste prosessene, slik som armeringsskjæring eller bøying, er automatisert, og sveising av armeringspeler skjer utelukkende på en robotisk måte. Vi følger tegninger og spesifikasjoner meget nøyaktig, og om nødvendig utarbeider vi all nødvendig dokumentasjon selv, vi gir råd til kunder i tekniske spørsmål. Med fokus på maksimale resultater gjennomfører vi kontinuerlig kvalitetskontroll, interne revisjoner og inspeksjon av produksjonsprosesser. Vi bruker kun sertifiserte, standard-kompatible råvarer i produksjonen. Alt avfall sendes til gjenvinning.

Forsterkningsrammer​

Armatur
former​

Forsterkende armaturnettverk​

Stangarmatur​

Rullearmering​

Utarbeidelse av arbeidstegninger og spesifikasjoner​

Teknisk konsultasjon​

Rekvisitter

Kontakt oss ved å bruke kontaktene nedenfor
eller fyll ut forespørselsskjemaet

AS «Nord metal»

Bedriftskode 303247368

Momskode LT100008396313

Bankkonto LT434010051001923908

Naglio g. 4, Kaunas LT-52366, Litauen

Telefon: +37037240101

E-post: info@metalinis.lt

Kontakt skjema